Punapaulan Floora

Foto: Heidi Taymyr Holm Floora (Punapaulan Floora) kom hertil fra Finland i juni 2008. Hun var da 8 mdr. Hun er en yderst aktiv dame.
Floora er en rigtig dygtig lure courser. Hun er dansk, svensk, norsk, nordisk og international Lure Coursing Champion.

I september 2011 fik hun et kuld på 7 hvalpe. Heraf er Kalila (Faye) blevet boende.Rogger Of Shot At Glory Punapaulan Rogger CH El Khyrias Public Relation
CH Punapaulan Jalna
CH Jasmine La Belle Di Marssano CH Fan-Fell Khalifah
Ama-Pola Mi Amor
Pienepuiston Pireta CH Aquisittor With Dasakaaron CH Punapaulan Into Araki
Vorlac Night Music Of Araki
Punapaulan Pippuri CH Punapaulan Lyly
CH Punapaulan Halla

Foto: Kaj Frøling

2014
I 2014 har Floora kun deltaget i 2 konkurrencer, nemlig til EM i Italien hvor hun blev 23 ud af 38 og i Grossenaspe hvor hun blev nr 1 ud af 8.

26.6.2013
Floora deltog til EM på Halbinsel Pouch i Tyskland. Denne gang havnede hun langt ned i rækkerne, nemlig på en 27. plads ud af 40. Men hun havde det pragtfuld, og det er jo det det drejer sig om. Herunder et billede taget af Helge Kronsteiner fra Østrig. Det er Floora med det røde dækken. Floora har godt nok ikke meget pels, men hun ligner da stadig en afghaner.
Foto: Martin Wacherhausen

26.9.2012
Floora er nu også IntLCCH! Hun var i øvrigt helt i hopla til vores LC konkurrence i Gilleleje den 23.9.2012. Hun kom på 1. pladsen. Martin Wacherhausen fangede hende på hans, som vanlig, fantastiske måde.
Foto: Martin Wacherhausen

9.4.2012
Flooras barselorlov er slut forlængst Og hun er i gang igen med hendes kæreste beskæftigelse: Lure Coursing. Til konkurrence i Sjöbo (S) den 7.4.2012 blev hun nr 4 ud af 10. Efter første gennemløb trak hareudlæggeren haren væk før jeg havde helt godt fat i hende. Og så lå vi der!
Foto: Dan G W Hansson
Foto: Magdalena Nordsäter
Foto: Magdalena Nordsäter

31.8.2011
Floora venter hvalpe ca den 17.9.2011.
Hun er blevet parret med Popovs RockStar også kaldet Ice.
MCH Popovs Thunder and Lightning MCH Parce Que Du Manuel Galopin MCH El Khyrias Zcoop of the Year
MCH Marie France Du Manuel Galopin
MCH Popovs Private Collection MCH Bocaccio El Aryana Shalym
MCH Tinker Bell el Saghir
MCH Popovs Sundance Girl MCH Popovs Sundance Kid CH Psobadja Y-Shirvan
MCH Tinker Bell el Shagir
Popovs Cracklin'Rosie MCH Yashun von der Irminsul
CH Popovs Fatal Attraction

Lise Kvist fotograferede til LC konkurrencen den 28.8.2011. Floora er jo på barselsorlov og deltog ikke. Men her er nogle dejlige billeder fra dagen.

25.4.2011
Floora har haft en forrygende LC år i 2010. Hun er nu DKLCCH, SELCCH, NOLCCH og NordLCCH!
Floora mangler et enkelt CACIL for at kunne blive IntLCCH. Håber at det kan lykkes!
For at kunne blive Int LCCH, skal hunden have deltaget i mindst 2 internationale udstillinger og der have opnået mindst "Very Good". Floora var derfor med på DKK's udstilling i Fredericia den 12.2.2011. Her fik hun Excellent. Tak til Marianne Nielsen, der løb med Floora, og formåede at få Floora til at synes at det var vældig morsomt at være på udstilling!
Når hun kommer i løbetid, planlægger jeg et kuld hvalpe med hende.
Hun har deltaget i 2 konkurrencer i år. Hun bliver godt nok løbet over ende af Jasmina! Det blev til en 4. plads i Grossenaspe i Tyskland og en 7. plads i Sjöbo i Sverige.
Problemet med de erfarne coursere er, at de begynder at skære meget af! Nogle gange satser hun forkert, og det giver jo ikke ligefrem høje point, når haren løber til højre og Floora til venstre!

Den 27.5.2010 havde vi en alletiders LC træning ved Metalskolen i Jørlunde. Den mest pragtfulde sommeraften. Christína Dahl Alfast fotograferede.
Foto: Christina Dahl Alfast
Foto: Christina Dahl Alfast

Den 18.4.2010 var Floora en tur til LC på Mansrud Gård ved Trøgstad i Norge. Hun blev nr 1 med Cert. Så nu er hun også NLCCH. Desværre ingen brugbare billeder fra selve coursingen eller præmieoverrækkelsen.

10.4.2010.
Træningen har været god nok! Floora fik sit 3. Svenske Cert og er nu Svensk Lure Coursing Champion (SLCCH)!!!! Ingen billede fra præmieoverrækkelsen. Men et billede af championrosetten.

1.4.2010
Floora træner til konkurrencerne de næste 3 weekender. Hun skal til Sverige og Norge.
Foto: Kaj Frøling

26.9.2009.
Sverige igen. Denne gang ved Strängsjö. Floora blev nr 1 igen og fik sit 2. svenske coursing Cert!

20.9.2009. Stor, meget stor coursingdag ved Horn i Sverige! Floora blev nr 1 og fik både Cert og CACIL! Så nu skal hun forsøge at jagte flere Cert-er!

Så kom endelig den store dag! Den første Lure Coursing konkurrence i Danmark nogensinde! Lørdag den 8.8.2009 afholdt vi , med god og dejlig hjælp fra vores svenske naboer, en konkurrence lige ved siden af Søborg Slotsruin ved Gilleleje. Floora blev bedste afghaner. Og også "Dagens Bedste" nr 2!!!! Hun er bare så dygtig!
Foto: Kaj Frøling

Floora nr 1, Foto:Lars Johansen

Floora "bedst på dagen" nr 2, Foto: Lars Johansen

Til coursing EM i Tjekkiet den 24 og 25 juli 2009 var Floora rigtig dygtig i 1. gennemløb. Her lå hun på en delt 3. plads. Men så gik det ikke så godt i 2. gennemløb, og sammenlagt kom hun på en 16. plads. Men hun har da vist at hun kan blande sig! Vi prøver igen næste år i Frankrig!

Den 14.6.2009 var Floora på DKK's internationale udstilling i Vejen. Her fik hun Very Good.

Floora er bare dygtig. På væddeløbsbanen er hun suveræn. vi har ikke haft så mange løb med afghanere i år. Men de gange, der har været løb, har hun vundet. "Speedy Floora"!

Så har Floora været af sted igen. Denne gang var vi i Sverige. Lørdag den 25.4.09 i Bollerup i Skåne. Det blev til en flot 3. plads. Trille (Samolons Kiss 'N Tell) blev nr 1 og fik både Cert og CACIL. Stort tillykke til Irena og Børge! Og ikke nok med det! Whippet Sally Sørøver blev nr 2 og fik også Cert og CACIL. En rigtig god dag for den danske coursinglejr!!!!
Floora venter
Mon vi har vundet præmier?
Yes! En tredjeplads!

I påsken 2009 var vi i Hoope i Tyskland. Floora var på udstilling om lørdagen og til coursing om søndagen. Til udstilling fik hun "sehr gut" og til coursing blev hun nr 6 ud af 12. Ikke dårlig! Hun er kun 19 mndr, og det var første konkurrence! Lise-Lotte Knudsen og Simona Dalsgaard er fotograferne!

feb 2009
3.7.2008. Heidi Taymyr fangede øjeblikket! Hvad er op og hvad er ned og hvad er for og hvad er bag????????


13.6.2008
Så er Floora flyttet ind.
Riitta inviterede til frokost i Helsinki i onsdags, og så kunne jeg lige så godt tage Floora med hjem!
Det var et yderst kort ophold i Helsinki, men jeg nåede at spise frokost sammen med Riitta Aho og Edwina Thomas, afghaneropdrætter fra Australien. Det var ganske fornøjeligt. Edwina har boet i Syd Afrika i en del år og flytter nu tilbage til Australien.
Floora er en dejlig hund! Hun har taget hele virakket med en lang biltur fra Oulu til Helsinki og så flyveturen til København i stiv pote.
På vej hjem fra lufthavnen var jeg lige forbi Kallerupbanen. Det var jo onsdagaften og træningsaften. Floora fik hilst på mange mennesker og hunde, helt utrolig så tillidsfuld hun er. Hun fik også hilst på de to små børn, Jonas og Emily. Det var kærlighed ved første blik.
Første gang at haren kørte forbi, var hun helt på tæerne! Og hun har aldrig været på en væddeløbsbane før! Så hun fik en halv bane, og nød det helt åbenbart. Super!!
Hjemme i Nyrup gik det også bare helt fint og hilse på Inaara, Heidi og Maus. Så det tegner bare helt godt! Hun synger lidt om natten, der savner hun nok sine kammerater. Og så vil hun ikke at gå ud i haven uden at jeg er derude også. Men så leger hun også med de andre. Men det skal nok komme. Det er da også en stor ting at flytte til et helt fremmed sted.
I morgen skal hun med til coursing.

Punapaulan Floora flytter snart til Nyrup. Hun bor hos sin opdrætter Riitta Aho, Punapaulan Afghans i Finland. På billedet er hun ca 6 mndr gammel. Jeg glæder mig meget til at få hende hjem.